Over mij

Ik ben Annyck. Vandaar de ck in Frisse Blick 😉

Ik woon samen met mijn partner, 2 jonge kindjes en een enthousiaste bordercollie.

Eind 2020 begon voor mij de zoektocht op loopbaangebied. Mijn baan in de jeugdzorg gaf me geen voldoening meer, ik twijfelde zelfs of ik de sector nog wel leuk vond! Dat gevoel bleef knagen en ik wist dat ik er ‘iets’ mee moest. Ik had een gesprek met mijn werkgever, tekende een overeenkomst en zat vervolgens thuis.

En nu? Daar kom ik vanzelf wel achter, toch…?

Ik heb alerts aangemaakt, vacature websites uitgespit en mijn CV opgefrist, maar op de vraag die iedereen me stelde: ‘wat zoek je dan eigenlijk?’ had ik geen duidelijk antwoord.. Onrust, paniek en uiteindelijk kwam het besluit: ik ga op zoek naar een loopbaancoach!

Toeval of niet: dit wilde ik ook! Samen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten als ik destijds, de tijd en aandacht nemen om eens met een frisse blik naar jezelf te kijken zoals je nog nooit echt hebt gedaan: wat kan ik, wat wil ik en wie ben ik? Waar word ik blij van? Waar krijg ik energie van? Wat geeft mij voldoening? Helderheid creëren in die chaos aan gedachten en van daaruit op zoek naar werk dat echt past bij wie jij bent.

Ik heb zelf ervaren hoe je je werkgeluk kunt (her)ontdekken, maar ook hoe loopbaancoaching mij heeft doen groeien als persoon. Ik heb ontzettend veel zelfkennis opgedaan en dat heeft ook een positieve invloed op mijn privé leven 😀 (anders had ik nooit een moestuin gehad..)

Ik ben dankbaar dat ik hier nu anderen mee kan en mag helpen!

Wat jij van mij kunt verwachten als coach?

Ik ben betrouwbaar, oprecht, oplossingsgericht en empathisch. Daarnaast houd ik van humor, ben ik heel leergierig en altijd op zoek naar manieren om mijn coaching nog beter en effectiever te maken voor klanten. Daarom volg ik momenteel een thuisopleiding tot stress- en burn out coach bij Laudius en start ik binnenkort met Reiki. 

Ik ben in 2010 afgestudeerd als orthopedagoog, heb een NLP (2016) en ACT opleiding (2021) gevolgd en heb jaren in de jeugdzorg en het onderwijs gewerkt. Daar heb ik zowel kinderen als volwassenen begeleid/gecoacht en was ik stage coördinator voor hbo studenten.

Ik ben aangesloten bij branchevereniging Noloc (voor job- en loopbaanprofessionals) en je kunt mij vinden op het platform Coachfinder.

Frisse Blick loopbaan coaching heerlen-limburg

Ik krijg energie van: wandelen in de natuur, tuinieren in mijn moestuin, yoga in de tuin, zingen en dansen met mijn kinderen.
En inmiddels krijg ik gelukkig ook weer energie van mijn werk!