Skip to main content

Over mij

Ik ben Annyck. Vandaar dus de ck in Frisse Blick 😉

Ik woon in Heerlen samen met mijn partner, 2 kindjes en Kiri, onze bordercollie.

Eind 2020 begon mijn eigen zoektocht op loopbaangebied. De jeugdzorg gaf me geen voldoening meer en ik wist dat ik er ‘iets’ mee moest. Ik tekende een overeenkomst en zat vervolgens thuis.. En nu? Daar kom ik zelf wel achter, toch…?

Ik heb een hoop gedaan (alerts aangemaakt, vacature websites uitgespit en mijn CV opgefrist), maar op de vraag ‘wat zoek je dan eigenlijk?’ had ik geen antwoord.. Onrust en lichte paniek brachten me uiteindelijk bij een loopbaancoach. 

Ik leerde hoe je kunt ontdekken wat er qua werk goed bij je past, maar ook hoe loopbaancoaching je doet groeien als persoon. De enorme portie zelfkennis heeft me ook persoonlijk iets opgeleverd: anders had ik bijvoorbeeld nooit een moestuin gehad..

De uitkomst van het traject? Dit wilde ik ook doen!

Samen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten als ik destijds, tijd en aandacht nemen om met een frisse blik naar jezelf te kijken zoals je nooit echt hebt gedaan: wat kan ik, wat wil ik, wie ben ik? Waar word ik blij van? Waar krijg ik energie van? Wat geeft mij voldoening?

En van daaruit op zoek naar werk dat echt past bij wie jij bent, maar ook hoe jij je leven wilt leven.

Wat jij van mij kunt verwachten als coach?

Ik ben betrouwbaar, oplossingsgericht en empathisch. Daarnaast vind ik humor belangrijk, ben ik leergierig en altijd op zoek naar manieren om mijn coaching nog beter en effectiever te maken..
Daarom heb ik de opleiding tot stress- en burn out coach bij Laudius afgerond en mijn Reiki 1 certificaat behaald. In november staat de training  ‘systemisch werk in de loopbaanpraktijk’ op de planning!

Ik ben in 2010 afgestudeerd als orthopedagoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, heb een NLP practitioner (2016) en ACT basisopleiding (2021) gevolgd en jaren in de jeugdzorg en het onderwijs gewerkt. Daar heb ik zowel kinderen als volwassenen begeleid/gecoacht en was ik stage coördinator voor hbo studenten.

Ik ben aangesloten bij branchevereniging Noloc (voor job- en loopbaanprofessionals) en je kunt mij vinden op het platform Coachfinder.

Ik word blij van zingen en dansen met mijn kinderen, Oostende (een 2e thuis voor mij), Italiaans (uit) eten en mooie boeken kopen (liefst via Vinted).

Ik kom tot rust in de natuur, in mijn moestuin en door yoga.

Energie krijg ik van mijn werk als loopbaancoach, goede gesprekken en uitgebreid koken.