Skip to main content

Loopbaancoach

Ben je op zoek naar iemand die jou begeleidt bij loopbaanvragen in omgeving Heerlen? Bijvoorbeeld rondom thema’s als bijvoorbeeld voldoening, stress, keuzes en beslissingen maken, de inzet van je kwaliteiten en competenties, of persoonlijke ontwikkeling? Dan is een loopbaancoach misschien wel de persoon waar je naar zoekt.

Jouw loopbaancoach in Heerlen

Ik ben Annyck Vromen en samen herontdekken we jouw kwaliteiten, vaardigheden en passie met een Frisse Blick.

Meer over mijMijn aanbod

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach begeleidt werkzoekenden en werknemers die vastlopen in hun huidige werk bij het (her)ontdekken van hun kwaliteiten en waarden (wie ben ik?), vaardigheden en competenties (wat kan ik?) en passie en missie (wat wil ik?). Een loopbaancoach kan ook ondersteunen bij het proces van het vinden van de juiste baan. Dit gebeurt aan de hand van een loopbaancoaching traject. Vanuit mijn kantoor in Heerlen sta ik als loopbaancoach klaar voor alle vragen die jij hebt omtrent jouw loopbaan.

Hoe ziet een loopbaancoaching traject eruit?

Een loopbaancoachingstraject bestaat meestal uit een (eventueel vrijblijvende) intake en een aantal sessies variërend van 4 tot 8 sessies. Het aantal sessies wordt altijd gebaseerd op jouw behoeften. In de intake wordt de hulpvraag van de werknemer of werkzoekende verhelderd en in de sessies staat zelfanalyse centraal, eventueel ondersteund met reflectieopdrachten.

Loopbaancoaching omvat ook het ondersteunen bij keuzes maken op de arbeidsmarkt en het zoeken naar nieuw werk. Bij sommige loopbaancoachingstrajecten wordt daarom ook hulp bij het solliciteren geboden, maar dit is niet vanzelfsprekend. 

Starten wij samen jouw traject? Neem contact op

Wat kost een loopbaancoach traject?

De kosten voor een loopbaancoach variëren gemiddeld tussen de 80 en 120 euro per uur. Deze prijs is voornamelijk afhankelijk van de deskundigheid en de ervaring van de loopbaancoach.

De kosten voor een compleet loopbaantraject lopen nogal uiteen. Dit heeft te maken met de lengte van het traject (aantal sessies) en maatwerk. In sommige gevallen worden de kosten van een loopbaantraject vergoed door de werkgever of vallen ze onder het Stap Ontwikkeladvies. Sommige werknemers gebruiken de transitievergoeding bij hun ontslag om een loopbaantraject te bekostigen.

Een vergoeding of subsidie voor loopbaancoaching in Heerlen?

Soms kan loopbaancoaching vergoed worden door de werkgever. In je CAO kan staan of er een bepaald budget is voor persoonlijke ontwikkeling, waar loopbaancoaching onder kan vallen. 

De kosten voor loopbaancoaching zijn in sommige gevallen voor ondernemers en zzp-ers ook fiscaal aftrekbaar. Ook biedt de overheid middels het Stap Budget voor bepaalde doelgroepen een gratis ontwikkeladvies. Ten slotte kun je als particulier de kosten voor loopbaancoaching in sommige gevallen fiscaal aftrekken als ‘studiekosten en scholingskosten’. Raadpleeg hiervoor altijd een belastingadviseur.

De overheid biedt middels het Stap Budget ook in 2022 weer een Stap Ontwikkeladvies voor bepaalde doelgroepen. Per 1 januari 2022 is het fiscale scholingsaftrek vervangen door het Stap Budget. Kijk op het platform StapBudget.nl voor meer informatie. 

Wat jij van mij kunt verwachten als coach?

Ik ben betrouwbaar, oprecht, oplossingsgericht en empathisch. 

Daarnaast ben ik aangesloten bij branchevereniging Noloc en kun je mij vinden op het platform Coachfinder.

Gaan wij samen aan de slag?

In mijn kantoor bij Superstudios in Heerlen, in het prachtige Aambos of online.

Ik houd van de natuur: de kleuren, de rust en de perspectieven die het brengt.

De intake vindt altijd plaats in mijn eigen kantoor, zodat we samen een goed startpunt voor de coaching creëren. De overige sessies kunnen in overleg binnen of buiten plaatsvinden of wanneer nodig of wenselijk online.

  • Adres: Oliemolenstraat 60, 6416 CB Heerlen
  • Tel: 06 49 712 963
  • Mail:
Stuur me een Whats App bericht!Plan een gratis oriëntatiegesprek

"Eind 2020 begon voor mij de zoektocht op loopbaangebied.
Mijn baan in de jeugdzorg gaf me geen voldoening meer en ik twijfelde zelfs of ik de sector nog wel leuk vond. Dat gevoel bleef knagen en ik wist dat ik er uiteindelijk ‘iets’ mee moest..."

- Annyck -