Over mij

Ik ben Annyck. Vandaar de ck in Frisse Blick.

Ik woon samen met mijn partner, 2 jonge kindjes en een enthousiaste bordercollie. Eind 2020 begon voor mij zelf de zoektocht op loopbaangebied. Mijn baan in de jeugdzorg gaf me geen voldoening meer en ik twijfelde zelfs of ik de sector nog wel leuk vond. Dat gevoel bleef knagen en ik wist dat ik er ‘iets’ mee moest. Ik ging een goed gesprek aan met mijn werkgever, tekende een overeenkomst en zat vervolgens thuis.

En nu? Daar kom ik vanzelf wel achter. Dacht ik..

Ik heb alerts aangemaakt, vacature websites uitgespit en mijn CV helemaal opgefrist, maar op de vraag die iedereen stelde: ‘wat zoek je dan eigenlijk?’ had ik geen duidelijk antwoord.
Ik voelde onrust, lichte paniek en kwam uiteindelijk tot het besluit: ik ga op zoek naar een loopbaancoach.

Toeval of niet, na afloop van mijn traject wist ik: dit wil ik ook! Samen met mensen die nu in hetzelfde schuitje zitten als ik destijds, tijd en aandacht nemen om eens met een frisse blik naar jezelf te kijken zoals je nog nooit echt hebt gedaan: wat kan ik, wat wil ik en wie ben ik? Waar word ik blij van? Waar krijg ik energie van? Wat geeft mij voldoening? Helderheid creëren in die chaos aan gedachten en van daaruit op zoek naar werk dat echt past bij wie jij bent.

Ik heb zelf ervaren hoe je je werkgeluk kunt (her)ontdekken en ook de positieve invloed die dit heeft op persoonlijk gebied. Ik vind het mooi dat ik hier nu anderen mee kan en mag helpen!

Wat jij van mij kunt verwachten als coach?

Ik ben betrouwbaar, oprecht, oplossingsgericht en empathisch. 

Daarnaast ben ik aangesloten bij branchevereniging Noloc en kun je mij vinden op het platform Coachfinder.

Frisse Blick loopbaan coaching heerlen-limburg

Ik krijg energie van: wandelen in de natuur, mijn moestuin, zingen en creatief bezig zijn. En inmiddels krijg ik gelukkig ook weer energie van mijn werk!